Catrice | Even Skin Tone Beautifying foundation – 005 Even Ivory

P1050894

Hoera! Goed nieuws voor alle Beauty-liefhebbers die helaas net als ik, een licht huidje hebben.. Mijn favorieten budgetmerk Catrice komt nu uit met een foundation die geheel geschikt is voor onze bleekscheetjes! Vandaag review ik hem voor jullie, dus lees je gezellig mee?

P1050869

Zoals ik jullie laatst al vertelden, ligt de nieuwe najaarscollectie van Catrice alweer heerlijk te schitteren in de schappen bij de Kruidvat! En natuurlijk moest ook ik als Beautyliefhebber even een kijkje nemen, want nadat ik hoorde dat ze éindelijk een lichte foundation op de markt brengen, kon mijn beautyhartje niks anders dan hem gelijk meenemen! Het houd wat om een Beauty blogster te zijn, maar ik vind het heerlijk!

P1050838
P1050848

                            Informatie over de; Even Skin Tone Beautifying foundation:


De crèmige foundation bevat SPF 25 en biedt een medium tot hoge dekking. Een dermatologische studie bevestigt: slechts na 8 weken dagelijks aanbrengen, vermindert de nieuwe Even Skin Tone Beautifying Foundation zichtbaar pigmentvlekjes.* De langhoudende, prettig aanvoelende textuur bedekt tevens onregelmatigheden en roodheid zodat de teint direct zijdezacht, egaal en glad oogt. Voor een perfecte, stralende look!

*Studie onder 28 vrouwen over een periode van 12 weken bij dagelijks aanbrengen.

P1050844
P1050851

Catrice brengt ook deze nieuwe foundation wederom in hun gebruikelijke mooie en vooral stevige glazen flacon.
Voor een budgetmerk vind ik het er toch mooi verzorgd en zelfs een beetje luxe uitzien, doen ze goed! Het oog wilt natuurlijk ook wat.
Verder beschikt ook deze foundation over een pomp systeem, wat dus niet alleen erg handig werkt voor het doseren van de hoeveelheid, maar ook nog eens hygiënisch in gebruik is.
Grote pluspunten voor Catrice, qua uiterlijk doen ze het echt goed! Mooie verzorgd – uitziende producten, dikke prima!

P1050858

                                                                     Ingrediënten lijst


Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Isohexadecane, Caprylic/Capric, Triglyceride, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Talc, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl, Peg/Ppg-10/1, Dimethicone, Silica, Hexyl Laurate, Cyclohexasiloxane, Potassium Cetyl Phosphate, Propylene Glycol, Glycerin, Aluminum/Magnesium Hydroxide Stearate, Sodium Chloride, Cera Alba (Beeswax), Xanthan Gum, Disodium Edta, PPG-15 Stearyl Ether, Salicylic Acid, Ethylhexylglycerin, Triethoxycaprylysilane, Punica Granatum Bark Extract, Vaccinium Myrtillus Leaf Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Flower/Leaf extract, Diacetyl Boldine, Tocopherol, Lecithin, BHT, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides) CI 77891 (Titanium Dioxide).

CATRICE EVENSKIN FOUNDATION 005
CATRICE EVENSKIN FOUNDATION 005-001
CATRICE EVENSKIN FOUNDATION 005-002


Substantie: De foundation heeft een dikke crème-vormige substantie en bevat een aangename fijne subtiele bloem geur.

Dekking: De foundation heeft inderdaad, zoals beloofd, een medium-hoge dekking. Hij dekt dus erg goed en maakt je huid mooi egaal. De foundation is semi-matte qua finish.

Kleuromschrijving: Het is duidelijk een foundation met een gele ondertoon.


20150801_121715
P1050890

                                              Eindconclusie – Hoe heb ik de foundation ervaren?


Ik ben erg te spreken over deze foundation! En ben vooral blij om het feit dat hij zo goed ze werk doet, en zijn beloftes na komt. Nu hebben we dus eindelijk een goede budget foundation voor de lichte huidjes!
De foundation is mooi aan de lichte kant, laat zich erg fijn aanbrengen en de dekking is maximaal. Hij covert op een mooie manier alle onzuiverheden. Zonder dat het te ‘cake’ oogt.
Ook bevat deze
foundation een hele subtiele bloem-achtige geur. Verder kan ik alleen nog maar zeggen dat ik hem echt heel erg fijn vind en hem absoluut aanraad, aan de meiden die ook net als mij een hele lichte huid hebben. We hebben nu eindelijk de oplossing ladies! (:
De foundation heeft ook een goede houdbaarheid, want ondanks een hele dag gewerkt te hebben blijft hij voor een budgetmerk toch evengoed netjes op zijn plek zitten! Tot nu toe heb ik hem alleen af en toe ff bij mijn neusje moeten bijwerken, (gedeelte van de T-zone, hier transpireer je het snelst). Maar dat was ook echt het enige, top kwaliteit levert Catrice dus weer!  

Catrice | Even Skin Tone Beautifying foundation kost €7,59,- voor 30ml – En is o.a te koop bij de Kruidvat.

5 gedachtes over “Catrice | Even Skin Tone Beautifying foundation – 005 Even Ivory

  1. Wat een mooie en uitgebreide review! Prachtige foto’s ook erbij. Ik was ook positief verrast over deze hele lichte kleur. Zelf heb ik de 010 meegenomen omdat ik net van vakantie terugkom, maar voor de winter zou 005 zeker mijn kleur zijn. Ik ben over het algemeen ook heel tevreden, hij heeft een mooie finish en fijne substantie, hij benadrukt alleen wel wat droge velletjes op mijn neus maar dat doen de meeste foundations.

    Like

Plaats een reactie