KIKO | Soft Touch blush – 112 Light Plum

P1060048

Ook ik mag nu vol trots zeggen dat ik een prachtig product van het merk KIKO heb! Namelijk deze mooie blush, deze leukerd heeft een reis vanuit Spanje gehad en ligt nu te schitteren in mijn make-up stash. Benieuwd naar het verhaal hier achter? Lees dan mee met mijn review!

20150808_164229

Jullie zullen nu vast wel denken; Huh? Waarom bestel je de blush vanuit Spanje terwijl wij hier nu ook eindelijk in Nederland het merk KIKO verkopen?
Nou geen zorgen hoor meiden! Dat weet ik. Maar mijn beste vriendin was op vakantie in Spanje en daar hadden ze dus ook een KIKO winkel. Mijn vriendin stuurde me een aantal foto’s van de make-up schappen met de vraag; Kies maar wat leuks uit!
Mijn – Beauty hartje – maakte een sprongetje van geluk, hoe lief is dat ‘ ik mocht dus een leuk product van haar uitkiezen!
En wat is dat op zo’n moment moeilijk zeg, maar uiteindelijk ging mijn voorkeur uit naar een blush, mijn allereerste product van het merk KIKO. Ik ben ontzettend blij en vooral erg benieuwd, jullie ook?

P1050957
P1050951
P1050954
P1050976

Het make-up product komt allereerst keurig verpakt in een mooi strak – zwart doosje. (+ Punt! – vind dit altijd erg netjes!)
De blush zelf zit verpakt in een klein – schattig – mat zwart rondje. Met daarop het logo van het merk bedrukt.
Op de achterkant van de verpakking vind je het nummer van de blush, wel jammer dat ze de naam er niet bij hebben gezet.
Die heb ik achteraf via de website kunnen vinden. Maar goed, zodra je blush open maakt komt de prachtige kleur naar voren. En ook op de blush staat hun logo bedrukt, leuk detail! Er zit ook een handig klein spiegeltje bij, dat vind ik persoonlijk erg fijn! Zo heb je alsnog altijd een extra spiegeltje bij de hand, mocht je het product meenemen in je tas.

P1050969

                                                       Wat zegt KIKO over dit product?


Dankzij de levendige kleuren is het resultaat altijd stralend, zelfs als de blush zo sterk wordt vervaagd dat hij bijna niet meer zichtbaar is.

 De blush blijft lang zitten en biedt afhankelijk van de gekozen kleuren en van hoe sterk die worden aangebracht, de mogelijkheid het gezicht vorm en/of kleur te geven en te spelen met de modetrends of te combineren met de rest van de make-up.

De Soft Touch blushes – lijn, heeft in totaal 12 verschillende kleuren.



P1060030

Ingrediënten lijst


TALC, POLYMETHYL METHACRYLATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PHENYL TRIMETHICONE, DIMETHICONE, METHYLPARABEN, BHA, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYL PARABEN, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, CITRONELLOL, PARFUM (FRAGRANCE). +/- (MAY CONTAIN): MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 – CI 77492 – CI 77499 (IRON OXIDES), CI 15850 (RED 6 – RED 6 LAKE – RED 7 LAKE), CI 45410 (RED 27 LAKE – RED 28 LAKE), CI 75470 (CARMINE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE).


20150808_164204
P1060004
KIKO BLUSH-002

112 Light Plum is een oudroze/paars – achtige kleur blush met een koelige ondertoon.
Ergens doet hij mij denken aan één van mijn favorieten Limited Edition blushes van de Glossybox. Waarin ik al een beste ‘pan’ heb geraakt. Deze blush van KIKO komt dus als geroepen!
Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken toen mijn vriendin de foto stuurde van de gehele blush collectie, want deze mooierd sprak me gelijk als eerste aan!

De blush is goed gepigmenteerd! En is heel gemakkelijk op te bouwen in intensiteit. De structuur voelt goed stevig aan, de poeder heeft totaal geen last van fall out.
Het is een mooie draagbare blush, die je perfect iedere dag kan dragen. Een echte ‘musthave’ dus voor in je stash!

KIKO BLUSH-001
KIKO BLUSH

Ook op mijn gezicht komt de blush mooi tot zijn recht. En laat hij zich gemakkelijk en mooi aanbrengen.
Het belangrijkste aan een blush vind ik toch wel, dat je hem zelf naar eigen smaak kan opbouwen.
Deze blush is een perfect voorbeeld daarvoor; Gewoon goede pigmentatie, die je geheel zelf kan opbouwen in intensiteit.
Ik hou totaal niet van die extreem gepigmenteerde blushes waar je weer té voorzichtig mee moet doen tijdens het aanbrengen.

P1050959

Ja! Ik raad de blushes van KIKO zeker weten aan. Ondanks dat dit nog maar mijn eerste product is van het merk, vind ik het wel écht een heel leuk merk! Een make-up merk met een grote liefde voor hun producten, dat merk ik er zeker weten in terug.
Ik vind de blush echt prachtig en ben er ontzettend blij mee! Dus lieve Jane, mocht je dit lezen; Bedankt schat!

KIKO Milano | Soft Touch blush kost €7,50,- en is o.a te koop bij de filialen op Amsterdam Centraal en in Amstelveen & op http://www.kikocosmetics.com

3 gedachtes over “KIKO | Soft Touch blush – 112 Light Plum

  1. Pingback: KIKO Milano | Volume Top Coat Mascara |

Plaats een reactie