The Body Shop | Secrets of the World – Japanese Camellia Cream

dsc_0066_zpscate04nd

Vandaag deel ik éindelijk weer eens een review met jullie! En niet zomaar één.. dit geweldige product komt van The Body Shop. Een van mijn favoriete merken, en dit product is daarom ook gróóóót favoriet geworden! Vandaag deel ik mijn liefde voor dit merk en voor het geweldige heerlijke product, zijn jullie er klaar voor om eindelijk weer een review van mij te lezen? Kijk snel mee!

dsc_0053_zps0sek30zp

The Body Shop, een heel bekend merk in Beautyland. Een merk dat ik nu al een aantal jaar ken, en één van mijn grote favorieten is en dan met name als het gaat om hun bodybutters.
In de loop der jaren kocht ik veel verschillende potten en geuren van de bodybutters, maar uiteindelijk raakt dat natuurlijk ook eens op. Een goed teken! Want het betekend dus wel dat het merk erg fijn is, en dat is het zeker weten!

Een tijdje terug ging ik samen met mijn beste vriendinnetje een dagje winkelen in Amsterdam. En een bezoek aan The Body Shop kon natuurlijk niet ontbreken, want ik wilde graag een nieuwe bodybutter uitzoeken. Verschillende geuren heb ik al gehad, Coconut en Shea Butter waren mijn meest favorieten geuren van de gehele winkel.
Toch wilde ik dit keer iets anders proberen, een andere geur dus. Al snel kwam ik terecht bij één van hun nieuwe lijnen; Secrets of the World.
En de geur; Japanese Camellia, riep letterlijk mijn naam! Wat is deze geur waanzinnig lekker, ik kan niet wachten om mijn grote liefde voor dit product met jullie te delen!

dsc_0013_zpsm0i7fpz9

Laten we allereerst beginnen met het uiterlijk van het product. Deze heerlijke bodycream zit namelijk in een ander jasje als de gebruikelijke bodybutters van The Body Shop.
Een leuk detail en zeker weten vernieuwend. Een ding wat we graag willen zien!
De verpakkingen van; The Secrets of the World – lijn zien en strak en mooi uit.
Ergens doet het me denken aan producten die je bijvoorbeeld bij een Spa en Wellness kan tegen komen.
De pot waar mijn bodycream in verpakt zit is groot en stevig. Zwart, donkerbruin/bronzen en gouden details maken deze verpakking zo uniek.

De pot is groot en bevat veel inhoud, heerlijk al zeg ik het zelf! Kan ik in ieder geval lang genoeg genieten van dit heerlijke product!
Alle informatie die je moet weten over dit product staat allemaal beschreven op de verpakking. Zo vind je onder andere aan de onderkant de ingrediënten lijst.
De eerste pluspunten zijn al binnen, want het uiterlijk van deze lijn vind ik er prima uitzien!

dsc_0040_zpsauigkt6h


The Secrets of the World – Japanese Camellia

Voor Secrets of the World is The Body Shop® de hele wereld rondgereisd om eeuwenoude beautyrituelen te ontdekken, die al generaties lang worden gekoesterd vanwege hun buitengewone effect op de huid.

Deze rituelen zijn de inspiratie geweest voor een prachtige lijn van weldadige producten. De beste natuurlijke ingrediënten, verfijnde texturen en subtiele geuren voeren body en soul mee op de ultieme wellness-reis.

Ontdek nu beautygeheimen van over de hele wereld op de mooiste reis ooit, zonder je badkamer te verlaten. Vertroetel jezelf met deze prachtige lijn met aromatische, luxe oliën, verfijnende natuurlijke scrubs en heerlijke crèmes. Er ontbreekt maar één ding… *masseur niet inbegrepen.

Deze fluweelzachte bodycream bevat cameliaolie om de huid zacht te maken en te hydrateren. Daarnaast heeft de rijke bodycream een subtiele bloemengeur van lelietje-van-dalen, orchidee en amber. Breng de crème aan op een gereinigde huid. Om de huid nog extra te verwennen kun je voor het aanbrengen de crème warmen in je handpalmen.

 


dsc_0020_zps0tnc3yso


Ingrediënten lijst

Aqua/Water (Solvent), Shorea Stenoptera Seed Butter (Emollient), Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Skin Conditioning Agent), Olus Oil/Vegetable Oil (Emollient), Sodium Polyacrylate (Viscosity Increasing Agent), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Pentylene Glycol (Solvent), Camellia Oleifera Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Phenoxyethanol (Preservative), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Mangifera Indica Seed Oil/Mangifera Indica (Mango) Seed Oil (Emollient), Hydrogenated Vegetable Oil (Emollient), p-Anisic Acid (pH Adjuster), Benzyl Salicylate (Fragrance Ingredient), Candelilla Cera (Emollient), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Disodium EDTA (Chelating Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Citronellol (Fragrance Ingredient), Tocopherol (Antioxidant), Citric Acid (pH Adjuster).
dsc_0088_zpsnm74pqv8

En dan nu denk wel het allerbelangrijkste aan het hele product; Hoe is de geur en hoe is de substantie?
Ik moet eerlijk bekennen..ik heb nog nooit zo’n óntzettende lekkere bodycream gezien!
Toen ik deze geur rook in de winkel was ik al gelijk verliefd, maar wauw! wat is dit product geweldig lekker zeg.
De substantie van deze bodycream is onwijs zacht en ‘creamy’, zóó zacht.. nog zachter als de zachtste boter zo fijn!
En de geur, ik ben echt verliefd.. deze geur is waanzinnig lekker! En doet mij vooral denken aan een heerlijke zonnige en warme vakantie, aan een heerlijke Spa & Wellness, aan een verwen momentje voor jezelf.
De geur ruikt erg zacht en is inderdaad een combinatie van verschillende bloemengeuren met een toch de belangrijke oliën erin verwerkt. Het is een erg lekkere geur, heel apart, en die op een hele fijne en zachte manier aanwezig is.

the20body20shop20-20japanese20camillia20bodybutter_zps9qxfekem

Het aanbrengen is echt een verwen momentje, de bodycream glijd echt zo gemakkelijk over je huid heen en verzorgd meteen.
De bodycream trekt ontzettend snel in en laat een fijne en subtiele geur achter op de huid.
Nadat je de bodycream hebt laten intrekken voelt je huid ongelofelijk zacht en verzorgd aan.
Het voelt bijna zo zacht als een babyhuidje, ik heb nog nooit zoveel fijne punten samen gehad in één product. Dit product heeft alles wat ik zoek in een bodycream. Ik ben echt zo verliefd op deze lijn van The Body Shop, dat ik gewoon niet wil stoppen met mijn liefde te delen met jullie hihi! 

dsc_0091_zpswtypimdg

Het mag wel duidelijk zijn dat ik een nieuwe grote favoriet heb ontdekt van The Body Shop! Mochten ze deze lijn er ooit uithalen (wat ik echt niét hoop!) dan koop ik zoveel mogelijk van deze bodycreams in, want ze hebben er absoluut een nieuwe fan bij!
Ik raad jullie echt aan om eens een kijkje te nemen bij; The Secrets of the World – lijn.
En laat je verassen door deze waanzinnig lekkere geuren en producten!

The Body Shop | Secret of the World – Japanese Camellia Bodycream 350ml kost €26,- en is te koop bij alle filialen van The Body Shop, maar je kunt ze ook online bestellen.

Een gedachte over “The Body Shop | Secrets of the World – Japanese Camellia Cream

Plaats een reactie