MAC Lip Pencil – Edge to Edge

P1030386

Hoewel ik eerst nooit zo geloofde in een lippotlood, ben ik het product nu toch wel echt aan het ontdekken.
Ik wilde het toch graag eens uitproberen, en waar kan je dan beter naar toe gaan de eerste keer? Juist, mijn favoriete merk op het moment; MAC! Kijk je mee?

P1030342
P1030350

Ik besloot om afgelopen zaterdag lekker een dagje naar Amsterdam te gaan! Voor mijn verjaardag had ik namelijk cadeau bonnen gevraagd van Douglas, en ik had er nog 2 over. Het leek me ontzettend leuk om die in de winkel zelf te gaan besteden, helaas hebben wij hier in MAC counter in de Douglas zitten, en is voor mij Amsterdam de dichtstbijzijnde.

Maar goed, een dagje er even lekker tussen uit is ook niet verkeerd, toch?
Ik wilde nog erg graag een lipstick kopen van de bonnen, en daarnaast wilde ik graag nog een ander product van
MAC uitproberen. Uiteindelijk koos ik ervoor om voor een lippotlood te gaan, een product wat ik nog nooit geprobeerd heb. Eens moet de eerste keer zijn, toch?

P1030359
P1030357

Ik wilde graag een lippotlood die ik onder meerdere kleuren kon dragen. Op het moment heb ik veel nude/roze tinten in mijn MAC stash.
Alleen Soar en Whirl klonken mij bekend in de oren, maar ik vond ze jammer genoeg in het echt best tegenvallen.

De verkoopster raden mij uiteindelijk deze vrij nieuwe tint aan; Edge to Edge.
En ik moet eerlijk bekennen, het was echt liefde op het eerste gezicht!
Ze swatchte hem op mijn hand, samen met de andere kleuren die ik in mijn stash heb. Zodat ik kon zien hoe ze bij elkaar stonden, het zag er allemaal erg goed uit! Dus al snel stond ik bij de kassa met deze beauty!

P1030362
P1030352
 ♥ DE VERPAKKING

De verpakking vind ik er prima uitzien, allemaal mooi duidelijk! Edge to Edge zit verpakt in een mat zwarte potlood met aan het uiteinde de kleur zelf. Pluspunt! Scheelt weer zoeken in je stash.
En ik ben er persoonlijk blij mee dat de verpakking mat is, dit vind ik mooier dan een glans verpakking. En zoals gebruikelijk bij MAC bevind het potlood zich eerst netjes in een ‘doosje’.

P1030369
P1030371
P1030368
P1030378

 ♥ KLEUR OMSCHRIJVING + INFO

Edge to Edge zou ik zelf omschrijven als een oudroze tint met een paars/koele ondertoon. Hij doet me ergens denken aan Pink Plaid van MAC. En nu hoor ik jullie denken, hoe kan hij dan passen onder nude tinten? Nou waarom niet! Gewoon lekker uit proberen =)

‘Een lippotlood is een soort basis die je onder een lipstick gebruikt, dit zorgt ervoor dat je nog langere houdbaarheid hebt van de lipstick. En het zorgt ervoor dat je je eigen liplijn wat gedefinider kan aanzetten’

De verkoopster vertelde mij dat deze kleur dus vrij nieuw is in het assortiment, en dat hij nog niet echt goed loopt. Daar gaan wij dus verandering in brengen, want deze kleur hoort perfect thuis tussen Soar en Whirl. (De bekendste lipliners van MAC)

P1030396
P1030409
P1030413
SWATCH

Op de swatch foto van mijn hand lijkt de kleur meer oudroze/nude, maar zoals je kunt zien komt hij op mijn lippen precies uit zoals ik hem omschrijf; oudroze met paarse/koele ondertoon.

Het potlood is erg goed gepigmenteerd en brengt fijn aan op mijn lippen. Doordat hij wat ‘stroefjes’ is, kan je erg precies te werk gaan. Het lippotlood is absoluut niet uitdrogend en is mooi mat.

MAC EDGE TO EDGE LIP (4)

FULL FACE – EDGE TO EDGE

Je kan de kleur prima ook zonder lipstick dragen. Het lippotlood blijft namelijk echt super lang zitten! Als ik er een lipstick bijvoorbeeld overheen aanbreng, blijft het geheel makkelijk zo’n 4/5 uur perfect zitten! Echt wauw!
De lipsticks voelen door het potlood ietjes matter aan, maar het voelt evengoed prettig en niet uitdrogend.

Ik wil er graag een uitgebreid artikel van maken, dus laat ik jullie ook foto’s zien met mijn andere lipsticks erboven op.

BLOG HOT SPICE

 FAUX – FAUX+EDGE TO EDGE

BLOG MAC EDGE TO EDGE

BRAVE – BRAVE+EDGE TO EDGE

BLOG MAC EDGE TO EDGE-001

SNOB – SNOB+EDGE TO EDGE

Zoals je kunt zien heb ik 3 verschillende lipstick tinten gebruikt, nude /oudroze nude/ lichtroze.
De kleuren veranderen ietsjes door het lippotlood. Maar verder vind ik het resultaat erg mooi! En blijven de kleuren ook echt daadwerkelijk langer zitten doordat het lippotlood eronder zit.

P1030375
P1030344

MAC Lip pencil kost €15,- en is te koop bij MAC counters, http://www.maccosmetics.nl & http://www.douglas.nl

3 gedachtes over “MAC Lip Pencil – Edge to Edge

  1. Pingback: MAC | Pro Longwear Lip Pencil – Absolutely It |

  2. Pingback: Mijn Favoriete Lip-combinaties ♥ (Lipstick + lipliner!) | #1 |

Plaats een reactie