Catrice Ultimate Colour lipstick – 370 In a Rosegarden

P1040825

Dé perfecte roze/nude kleur, ook Catrice heeft zo’n pareltje in haar schappen liggen. Afgelopen week (en misschien deze week ook nog wel!) liep er echt een hele goede actie bij de Kruidvat. 2x Catrice lipsticks voor maar €5,- (!) Terwijl ze normaal gesproken, €3,99,- per stuk kosten. Een ideaal moment dus om ook mijn moeder eens te laten snuffelen tussen de lipsticks van dit merk. En uiteindelijk koos zij voor deze prachtige kleur, en mocht ik hem reviewen van haar! Kijk je snel mee?

P1040797
P1040842

Deze prachtige kleur; In a Rosegarden, van Catrice, heb ik al heel erg lang in mijn stash liggen. Hij is zelfs bijna aan vervanging toe zo fijn en mooi vind ik hem! Tijdens het bezoekje aan de Kruidvat met mijn mamsie, konden we het dus ook niet laten om gebruik te maken van de actie die er toen liep. Zelf koos ik voor een kleur die jullie eerdaags zullen zien verschijnen op mijn blog. Ik hou namelijk nog even geheim welke dat is hihi. Mijn moeder hoefde zelf niet lang te twijfelen, en besloot dus ook voor deze mooie lipstick te kiezen. Laten we hem vandaag eens uitgebreid onder de Beauty-loep nemen!

P1040802
P1040796

De kleur; In a Rosegarden, behoort tot de Ultimate Colour lijn van Catrice. Daarom bevind deze lipstick zich dus ook in de gebruikelijke glanzende zwarte hulzen met daarop hun logo bedrukt. Aan de onderkant bevind zich een stickertje met daarop de naam en cijfers van de lipstick kleur. En ook op de lipstick staat het logo van Catrice bedrukt, dit vind ik persoonlijk altijd een heel leuk detail bij producten! En dan met name bij lipsticks.
Verder vind ik de verpakkingen er prima uitzien! Het oogt totaal niet goedkoop, maar straalt juist iets moois uit!

P1040809
P1040814
P1040821
P1040827

Op dit moment hebben ze verschillende soorten lipstick – lijnen, lopen bij Catrice. Helaas hebben ze bij ons in de stad maar één schap van het merk. Dus daardoor hebben wij qua lipsticks maar twee soorten.
De Shine collectie, deze lipsticks hebben een zilveren verpakking. En de Ultimate Colour collectie, de lipsticks met de zwarte glanzende verpakkingen.
De Ultimate Colour lijn, is in mijn ogen toch wel de beste lipstick lijn van Catrice, deze lipsticks zijn stuk voor stuk echt heel goed gepigmenteerd voor een budgetmerk, en kwalitatief blijven ze goed zitten! Ook heb je best al veel keus uit verschillende soorten tinten. En daarbij komt, dat Catrice twee keer in het jaar hun assortiment op schoont, dus dat er ook weer een hoop nieuwe kleuren bij komen!

P1050081
P1050087

KLEUROMSCHRIJVING – SWATCH


De kleur; In a Rosegarden ‘ zou ik zelf omschrijven als een hele mooie nude/roze kleur. In dit geval neigt deze kleur meer naar de roze kant toe. Maar het is echt een perfecte kleur voor elke dag! De lipstick is erg goed gepigmenteerd en smeert super fijn uit!
Hij is romig en zacht, een fijne finish om mee te werken dus.

P1050047
P1050049
P1050055

En ook op mijn lippen komt de kleur echt over zoals die is, een echte ‘Everyday – lipstick’.
Ook het aanbrengen ging prima, de lipstick laat zich fijn aanbrengen. De kleur is mooi intens en trekt totaal niet in de lijntjes.
De lipstick overleeft makkelijk een drankje, maar na een maaltijd ben je wel genoodzaakt hem even bij te werken.
Uiteindelijk blijft de lipstick wel makkelijk zo’n 3 uurtjes mooi op zijn plek zitten! En dat vind ik voor een budgetmerk een dikke prima.

P1040832

Ja! Ik zou deze lipstick écht aanraden. Als je opzoek bent naar een mooie neutrale nude/roze kleur, die je prima elke dag kan dragen. Neem dan zeker eens een kijkje bij Catrice! Deze lipstick bied je een mooie intense kleur, een goede dekking/pigmentatie. En de houdbaarheid en kwaliteit is ook prima!

Catrice Ultimate Colour lipstick kost €3,99,- en is te koop bij de Kruidvat & Trekpleister.

6 gedachtes over “Catrice Ultimate Colour lipstick – 370 In a Rosegarden

Plaats een reactie